Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

20 Dec

Olen 29-vuotias entinen lentopalloilija ja beach volleyn pelaaja, sekä nykyinen lentopallovalmentaja. Aktiiviurallani asuin ja pelasin lentopalloa Suomen lisäksi Saksassa, Havaijilla, Sveitsissä ja Belgiassa. Nykyinen työnantajani on Pepperdine University Kalifornian Malibussa. Tulen tammikuusta 2012 alkaen käsittelemään tässä blogissa valmennusta, kehittymistä, ja menestystä. Kuluneiden  kahden vuoden aikana olen kirjoittanut edellämainituista aiheista hotsport.infon sivuilla, otsikon Hakalan Blogi alla. Minut saa koska tahansa kiinni osoitteesta lhakala@hawaii.edu.

Mele Kalikimaka me ka Hau’oli Makahiki Hou,

Lauri H.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: